+38 (048) 740-36-76
Современные технологии производства вина
Главная Анализы Анализы лаборатории агрохимии

№ 

п/п

Назва об’єктів вимірювання

Назви величин, що вимірюються

Вартість, грн.

(без ПДВ)

1

2

3

4

  1.  

Ґрунти

Відбір проб

50,0

  1.  

Ґрунти

Водневий показник (рН) водної витяжки

22,0

  1.  

Ґрунти

Вміст карбонатів у водній витяжці

10,0

  1.  

Ґрунти

Вміст бікарбонатів у водній витяжці

15,0

  1.  

Ґрунти

Вміст хлоридів у водній витяжці

20,0

  1.  

Ґрунти

Вміст сульфатів у водній витяжці

19,0

  1.  

Ґрунти

Вміст кальцію у водній витяжці

17,0

  1.  

Ґрунти

Вміст магнію у водній витяжці

18,0

  1.  

Ґрунти

Вміст натрію у водній витяжці

15,0

  1.  

Ґрунти

Вміст калію у водній витяжці

16,0

  1.  

Ґрунти

Вміст натрію обмінного

22,0

  1.  

Ґрунти

Вміст кальцію обмінного

20,0

  1.  

Ґрунти

Вміст магнію обмінного

23,0

  1.  

Ґрунти

Основи поглинуті (сума)

65,0

  1.  

Ґрунти

Масова частка загального азоту

35,0

  1.  

Ґрунти

Масова частка азоту, що легко гідролізується

30,0

  1.  

Ґрунти

Масова частка азоту амонійного

35,0

  1.  

Ґрунти

Масова частка азоту нітратного

35,0

  1.  

Ґрунти

Масова частка фосфору рухомого (Р2О5)

26,0

  1.  

Ґрунти

Масова частка калію рухомого (К2О)

22,0

  1.  

Ґрунти

Масова частка органічної речовини (гумус)

40,0

  1.  

Ґрунти

Масова частка карбонатів

18,0

  1.  

Ґрунти

Щільність часток ґрунту

15,0

  1.  

Ґрунти

Масова частка щільного залишку водної витяжки

28,0

  1.  

Ґрунти

Гранулометричний склад

42,0

  1.  

Ґрунти

Вологість

15,0

  1.  

Чубуки виноградної лози

Відбирання проб

30,0

  1.  

Чубуки виноградної лози

Кількість непошкоджених вічок

20,0

  1.  

Чубуки виноградної лози

Вміст вологи

20,0

  1.  

Чубуки виноградної лози

Довжина

10,0

  1.  

Чубуки виноградної лози

Довжина для щеплювання

15,0

  1.  

Чубуки виноградної лози

Товщина

5,0

  1.  

Виноград свіжий столовий

Відбір проб

20,0

  1.  

Виноград свіжий столовий

Масова концентрація цукрів

15,0

  1.  

Виноград свіжий технічний

Відбір проб

20,0

  1.  

Виноград свіжий технічний

Масова концентрація цукрів

15,0

  1.  

Виноград свіжий технічний

Масова концентрація кислот, що титруються у перерахунку на винну кислоту

25,0