+38 (048) 740-36-76
Современные технологии производства вина
Главная Анализы Анализы лаборатории вирусологии

Тарифи на проведення випробувань, які виконуються лабораторією вірусології та мікробіології

 

№   за/п

Найменування випробувань

Ціна зразка, грн. (без ПДВ)

Ціна зразка, грн. (с ПДВ)

1

2

3

4

Діагностика хвороб винограду

1.

Вірус скручування винограду 1-9 серотипів

80,00

96,00

2.

Вірус мармуровості листя винограду;

80,00

96,00

3.

Вірус коротковузля винограду

80,00

96,00

4.

Вірус А винограду

80,00

96,00

5.

Вірус В винограду  

80,00

96,00

6.

Збудник бактеріального раку винограду

80,00

96,00

7.

Збудник фітоплазмової інфекції винограду: почорніння деревини винограду

160,00

192,00

8.

Збудник фітоплазмової інфекції винограду: золотисте пожовтіння листя винограду

160,00

192,00

 

Визначення ГМО

1

2

3

4

9.

Наявність (відсутність) ГМО, що включає підготовку зразка харчового продукту до випробувань, екстракцію та очистку дизоксирибонуклеїнової кислоти та визначення методом ПЛР у реальному часі послідовностей ДНК промотора 35S та термінатора NOS

 

 

416,67

 

 

500,00

10.

Кількісний вміст ГМО за промотором 35S або термінатором NOS

додатково
до п. 9 143,33

560,00

700,00

11.

Ідентифікація певної лінії генетично модифікованої сої за трансформаційною подією GTS40-3-2

додатково
до п. 9 143,33

560,00

700

12.

Ідентифікація певної лінії генетично модифікованої кукурудзи за трансформаційною подією BT176, Bt11, GA21, MON810, MON863, NK603, T25, TC1507, MIR604

додатково
до п. 9 143,33

560,00

700

13.

Наявність природного вірусу мозаїки цвітної капусти (для ідентифікації походження промотора 35S)

додатково
до п. 9 143,33

560,00

700

14.

Наявність (відсутність) у харчовому продукті домішок сої або кукурудзи, що включає підготовку зразка харчового продукту до випробувань, екстракцію та очистку дезоксирибонуклеїнової кислоти, та визначення методом ПЛР у реальному часі послідовностей ДНК таксон-специфічного гена сої (лектину) або кукурудзи (алкогольдегідрогенази)

 

 

416,67

 

 

500,00

 

Погоджено:

1. За звичайних умов терміни випробувань харчових продуктів для визначення нижче наведених показників становлять:

наявність (відсутність) ГМО за промотором 35S та термінатором NOS – 3 робочі дні.

2. Як виняток, при організації роботи у надурочний час, у вихідні дні та при використанні більш коштовних витратних матеріалів, ці терміни можуть бути скорочені і становитимуть:

наявність (відсутність) ГМО за промотором 35S та термінатором NOS – 1 робочий день.

3. При замовленні від 10 випробувань на вміст ГМО – розрахунок послуг становить 450,00 грн. (згідно з домовленістю сторін).

4. Протокол випробувань оформлюється на державній українській мові. За оформлення Протоколу випробувань на іншій мові оплачується 10% від розрахунку випробувань.

5. За скорочення термінів випробувань за іншими вищеназваними показниками встановлюється доплата у розмірі 100% від вартості робіт за звичайними умовами.

6. День приймання зразків на випробування не враховується в термін проведення випробувань, якщо зразки доставлені в лабораторію вірусології і мікробіології пізніше 10 години ранку.

7. Рішення про скорочення терміну проведення випробувань має право прийняти керівник лабораторії вірусології і мікробіології або особа, яка його заміщає, на підставі письмового звернення замовника.

 

Контактний телефон: 096 481 86 35,

зав. лабораторії вірусології і мікробіології, к.б.н. Людмила Олександрівна Конуп